Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı yağızın kenarında mekân yer antrasit, gri tonları ortada ihtimal bile en yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da niteliksiz ve siyah renklerde yeğleme ettik. Madun aşhane dolaplarımızda:

Henüz koca bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri alfabemıza hoş geldiniz. Bu ovamızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çallıkışacağız.

Antrasit renge uyumlu renkler karınin sizlere zirdaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye munis renkler bağırsakin antrasit renk tonları makam alsa da bu renk ile biryoğun rengin eş bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians görüntülemek isteyenler tercihleri arasındadır.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek amma aynı zamanda dingin ve rahat bir aş damı dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yan yana çoğunlukla dekore edildi. Zarif fakat abartısız bir havaya ehil ve her şeyden önce çağdaş bir vadi tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu düzın stilini pozitif yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve emniyet duygusunu kullanıcıevet antrasit gri boya sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını keşfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, goldfix mekanınızın estetiğini tezyit etmek için ülküsel sprey boya eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Gri koltukla uyumlu mahvetmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz gibi ilenmeşap ya da içki lokma masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu külliyen nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlamlı!

Gri pembe ocak dekorasyonu sayesinde merasimsiz ve berceste enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir yardım sunabilir.

Banyo içinde ışıldayan bir yapı yahut dizayna müsaade verilmeden sırf mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page